Helsinginniemen Sosialidemokraatit on perustettu

Etusivu,Toiminta

Eilen perjantaina 25. marraskuuta Kallion Sosialidemokraatit ja Kanta-Helsingin Sosialidemokraatit päättivät yhdistyä. Puolueosaston nimeksi päätetiin Helsinginniemen Sosialidemokraatit. Uusi puolueosasto on jäsenmäärältään Stadin Demarien suurimpia.

Puolueosaston puheenjohtajaksi valittiin Jenni Hjelt ja varapuheenjohtajaksi Taru Reinikainen. Johtokunnan jäsenistä ja varajäsenistä äänestettiin. Johtokuntaan valittiin Markku Rantahalvari, Hanna Varis, Jani-Pekka Leino, Jarmo Nummempää, Riku Lievonen, Pasi Henriksson, Kamal Jafi ja Tuula Salmivaara. Varajäseniksi valittiin Päivi Seila, David Del Castillo ja Samu Inkinen.

−  Olen tyytyväinen, että yhdistyminen saatiin vietyä loppuun. Nyt on katsottu tulevaisuuteen ja merkittävä osa kantakaupungin demareista Pitkänsillan molemmin puolin ovat samassa puolueosastossa, toteaa Kanta-Helsingin Demareiden puheenjohtaja Taru Reinikainen tyytyväisenä.

− Molemmilla puolueosastoilla on pitkä ja kunniakas historia. Kenenkään historiaa ei unohdeta, vaan se kulkee mukana toiminnan kehittämisessä. Puolueosastojen yhdistymisellä pyrimme siihen, että puolueosastojen toimintaedellytykset kaikilta osin ovat paremmat, kertoo uuden puolueosaston vastavalittu puheenjohtaja Jenni Hjelt.

− Ensi vuonna on eduskuntavaalit,  joissa ehdokkaana on kaksi puolueosaston jäsentä; Markku Rantahalvari ja Taru Reinikainen. Kaikki ovat tervetulleita mukaan vaalityöhön, toivottaa Hjelt.

Lisätietoja

Jenni Hjelt, puheenjohtaja, 050 3280 212

Taru Reinikainen, varapuheenjohtaja, 044 239 2970.