Ehdokkaamme eduskuntavaaleissa 2023

Vaalit

Helsinginniemen Sosialidemokraateille on kaksi ehdokasta Markku Rantahalvari ja Taru Reinikainen vuoden 2023 eduskuntavaaleisssa. Sekä Markku että Taru kaipaavat lisävoimia tukiryhmiinsä. Ilmoittaudu rohkeaatsi mukaan, kaikille löytyy itselle sopivaa tekemistä.


Markku Rantahalvari

Olen 38-vuotias tapahtuma-ja koulutusasiantuntija sekä filosofian maisteri.

Viisi vuotta sitten liityin SDP:hen empien kannattaako tämä. Voin jo sanoa,
että kannatti.

Olen Helsinginniemen demarien johtokunnan jäsen, kasvatus- ja koulutuslautakunnan jäsen sekä varavaltuutettu. Työskentelen myös puolueen maa- ja metsätalous- ja liikuntatyöryhmässä. Olen jo saanut lukuisia mahdollisuuksia vaikuttaa, oppia uutta kokeneilta tovereilta ja ystäviä. Nyt haluan maksaa takaisin ja kerätä puolueelle eduskuntavaaleissa runsaasti ääniä.

Vaaliteemani eduskuntavaaleissa ovat liikunta, koulutus ja ympäristö. Ne myös kuvaavat arkeani.

Työskentelen Opiskelijoiden Liikuntaliitossa tapahtuma- ja koulutusasiantuntijana. Työssäni yhdistyvät kaksi intohimoa liikunta ja koulutus. Niiden parissa olen opiskellut (historian aineenopettaja) ja tehnyt töitä (mm. pesäpalloseuran toiminnanjohtaja ja oppimisvaikeusjärjestö HERO:lla projektivastaavana). Vapaa-aikani pyrin täyttämään liikunnalla, luonnolla ja sijaiskotikissoilla.

Tulen tekemään vaalityötä kekseliäästi ja äänesi arvoisesti. Mikäli sinulla on kysyttävää, niin ota rohkeasti yhteyttä markku.rantahalvari@markkurantahalvari.fi


Taru Reinikainen

Olen 44-vuotias koulutuksen ja työelämän asiantuntija.

Minulle tärkeitä arvoja ovat tasa-arvo ja yhdenvertaisuus ja niiden eteen teen töitä päivittäin. Haluan myös omalla esimerkilläni edistää asioita. Olen kuulolaitteiden käyttäjä ja kertomalla vammastani avoimesti haluan hälventää ennakkoluuloja vammaisuutta kohtaan.

Päivätöissä olen sopimusalavastaavana Ammattiliitto Prossa vastaten kemianteollisuudesta ja yksityisestä laboratorioalasta. Työni on pitkälti neuvottelemista, sopimista ja vaikuttamista. Työhöni kuuluu olennaisena osana yhteiskunnallinen vaikuttaminen muun muassa työlainsäädäntöön, työturvallisuuteen ja koulutuspolitiikkaan liittyen. Olen myös industriALL Euroopan kemian- ja lääketeollisuuden toimialaryhmän puheenjohtaja, edustaen 1,8 miljoonaa alan eurooppalaista työntekijää.

Koulutukseltani olen yhteisöpedagogi (YAMK) ja laborantti. Hallintotieteen maisteriksi valmistun vuoden 2023 alkupuolella, pääaineeni on siviilioikeus.

Luottamustoimiani ovat:

  • Helsingin vammaisneuvosto, varsinainen jäsen
  • Helsingin Satama Oy, hallituksen jäsen
  • Stadin Demarit, piirihallituksen 1. puheenjohtaja
  • Helsinginniemen Sosialidemokraatit ry, varapuheenjohtaja
  • Pro Hietalahti ry, puheenjohtaja
  • Punavuoriseura, varapuheenjohtaja

Ota yhteyttä: +358 44 239 2970 tai taru@tarureinikainen.fi, www.tarureinikainen.fi